Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα δικαστήρια Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Με εντολή του Γιάννη Αλαφούζου, το νομικό επιτελείο του «τριφυλλιού» θα καταθέσει αγωγές κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη για εξύβριση.

Στα δικαστήρια Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει να πέσει κάτω η επίθεση που δέχτηκε επί προσωπικού από τους «ερυθρόλευκους» στις χθεσινές ανακοινώσεις της πειραϊκής ΠΑΕ.

Έτσι από χθες το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές κατά της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως στο αντίπαλο στρατόπεδο υπερέβησαν τα όρια χρησιμοποιώντας ανάρμοστες φράσεις και κατηγορίες για τις οποίες θα τους αναγκάσουν να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι δύο ανακοινώσεις του Ολυμπιακού που έθεσαν σε εγρήγορση το νομικό επιτελείο του Παναθηναϊκού:

Η 1η ανακοίνωση: "Καλούμε τους κυρίους Σαραϊδάρη, Γκρούτση και Βασσάρα να απαντήσουν στη συνεχιζόμενη εκβιαστική συμπεριφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού. Είναι προφανές ότι συνεχίζει με τη γνωστή υστερική, απαράδεκτη και ξεδιάντροπα θηλυκή συμπεριφορά, να στοχοποιεί τους διαιτητές ώστε να παίζουν υπό το καθεστώς φόβου. Να μας απαντήσει η ΚΕΔ, τι θα κάνει απέναντι σε αυτή τη διαχρονική τακτική που ξεφτιλίζει και δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο".

Η 2η ανακοίνωση: "Μόνο Θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου.

Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο, μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, καλό θα ήταν να μη μιλάει για νομιμότητα.

Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανίζονταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί -μεταξύ άλλων και- στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο «πόθεν έσχες», που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκεια τους με τσιρίδες και απειλές.

Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει.

Και κάτι τελευταίο. Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v