Αεροπορική εταιρία «μπλόκαρε» Παραολυμπιονίκη

Οι υπεύθυνοι Νοτιοαφρικανικών αερογραμμών απαγόρευσαν στον χάλκινο Παραολυμπιονίκη Τάϊρον Πιλάι να εισέλθει σε αεροπλάνο επειδή είχε πρόσθετο μέλος (αριστερό πόδι).

Αεροπορική εταιρία «μπλόκαρε» Παραολυμπιονίκη

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωση των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, του τρίτου μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο χάλκινος Τάϊρον Πιλάι είδε το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας!

Οι υπεύθυνοι των Νοτιοαφρικανικών αερογραμμών του απαγόρευσαν να εισέλθει στο αεροπλάνο με το προσθετικό μέλος για λόγους... ασφαλείας!

Ο ίδιος όπως και οι περισσότεροι από τους επιβάτες, εξέφρασαν τον θυμό τους και την αγανάκτησή τους, παρ' όλα αυτά οι υπεύθυνοι δεν φάνηκαν να αλλάζουν γνώμη, αντιθέτως μάλιστα επέμεναν να αφαιρεθεί το προσθετικό του μέλος.

Λίγο μετά βέβαια, ο εκπρόσωπος της εταιρίας μίλησε δημόσια εξηγώντας πως κακώς δεν του επιτράπηκε η είσοδος, αφού η πολιτική της εταιρίας επιτρέπει σε όλους όσοι χρειάζονται τεχνικά μέσα να τους βοηθούν, να τα παίρνουν μαζί τους στην καμπίνα του αεροπλάνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v