Ο Τσίπρας ρώτησε τους ομογενείς για τον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας καθηγητής Αλέξανδρος Κιτρόεφ δώρισε στον πρωθυπουργό το βιβλίο «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός» και δεν άργησε να γίνει μια κουβέντα για τους «πράσινους» και τις πιθανότητες να επιστρέψουν στην κορυφή.

Ο Τσίπρας ρώτησε τους ομογενείς για τον Παναθηναϊκό

Σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου του Κουίνς (Ν. Υόρκη) για τη διάσωση των ελληνοαμερικανικών αρχείων βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο ταξίδι του στην Αμερική.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης τον Έλληνα πρωθυπουργό πλησίασαν οι καθηγητές Αλέξανδρος Κιτρόεφ και Νίκος Αλεξίου και του δώρισαν τα βιβλία τους. Ο πρώτος το βιβλίο «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός» και ο δεύτερος μια συλλογή ποιημάτων.

Κατά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε για τα δύο δώρα, επσημαίνοντας ότι χάρηκε ιδιαίτερα για το βιβλίο για τον Παναθηναϊκό που είναι και η ομάδα του! «Είναι η ομάδα που συμπαθώ...» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Αλέξανδρος Κιτρόεφ είχε μια σύντομη συνάντηση – συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα για τον Παναθηναϊκό!

Τσίπρας: «Πως τα βλέπετε φέτος τα πράγματα; Πήραμε πολλούς νέους παίκτες»

Κιτρόεφ: «Ναι, αλλά η ομάδα δένει σιγά σιγά και είναι σαφώς καλύτερη από πέρσι!»

Τσίπρας: «Πιστεύετε ότι θα πάρουμε το Πρωτάθλημα;»

Κιτρόεφ: «Δεν ξέρω, αλλά έχουμε καλές πιθανότητες...», με τον πρωθυπουργό να συμφωνεί, κουνόντας το κεφάλι του και να αποχωρεί!

Ο Αλέξανδρος Κιτροέφ είναι Έλληνας ιστορικός και καθηγητής ιστορίας στο Χέιβερφορντ Κόλετζ (Haverford College) της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ. Eπίσης είναι και φίλαθλος του Παναθηναϊκού, έχοντας γράψει το εξαιρετικό βιβλίο «Ελλάς, Ευρώπης, Παναθηναϊκός».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v