H Bέροια απέδρασε με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη

Με δύο γκολ του Βίτι, η «βασίλισσα του βορρά» πήρε τους πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα και μάλιστα στον... πρωτοπόρο μέχρι σήμερα Πανιώνιο! Οι γηπεδούχοι ξύπνησαν αργά.

H Bέροια απέδρασε με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη

Η Βέροια έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος, αφού νίκησε με 2-1 τον Πανιώνιο στο «κάστρο» της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα της Ημαθίας έκανε ότι ήθελε τα πρώτα 40 λεπτά, όταν προηγήθηκε στο 18', με κεφαλιά του Βίτι, αγγίζοντας και ένα δεύτερο τέρμα στο 22', με τον Γιαννιώτη να αποκρούει το σουτ του Άρτσε. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν σε ένα δεύτερο τέρμα, με την εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν και μετά από τραγικό λάθος του Μπεν, ο Ναβαλόφσκι τροφοδότησε τον Βίτι, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, για το 0-2.

Ο Πανιώνιος κυνήγησε την ανατροπή αλλά έπεσε πάνω σ' έναν εκπληκτικό Λόπεζ. Τελικά, οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να μειώσουν στο 81', όταν και μετά από κόρνερ του Μασούντ, ο Ενκόγκ, με το κεφάλι, νίκησε τον... ανίκητο, μέχρι εκείνη την στιγμή, Λόπεζ, για το 1-2.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος (10' Αργυρόπουλος), Ρισβάσνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75 Ολαϊτάν), Μασούντ, Φούντας (49' Ενκόνγκ), Ανσαριφαρντ

Βέροια: Λόπεζ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Κάλι (73' Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας, Αρτσε, Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης (87΄Παπαδόπουλος), Βίτι (59' Παπαστεριανός), Καπετάνος

H 5η αγωνιστική
Σήμερα
ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0
Πανιώνιος – Βέροια 1-2
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 20.30
Αύριο
ΠΑΟΚ – Ξάνη 16.00
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 18.15
Λεβαδειακός – Κέρκυρα 18.15
Λάρισα- Ολυμπιακός 20.30
Δευτέρα
ΑΕΚ – Ηρακλής 19.30

Η βαθμολογία
Πλατανιάς 7
Ολυμπιακός 6
Παναθηναϊκός 6
ΑΕΚ 6
Πανιώνιος 6
ΠΑΣ Γιάννινα 4
ΠΑΟΚ 3
Παναιτωλικός 3
Κέρκυρα 3
Βέροια 3
Ηρακλής 1
Λάρισα 1
Λεβαδειακός 0
Αστέρας Τρίπολης 0
Ξάνθη 0
Ατρόμητος 0

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v