Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Λάρισα νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη περιόρισε τις επισκέψεις των «ερυθρόλευκων» στην εστία του Ξενοδόχοβ και «χτύπησε» στην εκπνοή της αναμέτρησης, βάζοντας τους πρώτους βαθμούς στο σακούλι και σοκάροντας τους Πειραιώτες.

Η Λάρισα νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη ο Ολυμπιακός στο AEL FC ARENA. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν 1-0 από τη Λάρισα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δυο καλά σουτ του Ρέντζα (3′, 8′), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με μια καλή προσπάθεια του Ιντέγε, την οποία εξουδετέρωσε ο Ξενοδόχοβ.

Στο 28′ υπήρξε σέντρα του Τσιμίκα από αριστερά, ο Ελιουνούσι έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά μπλόκαρε ο Ξενοδόχοβ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε και ο Μπέντο επιχείρησε να… ανακατέψει την τράπουλα, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Φορτούνη και Πασιένσια. Και πάλι, όμως, δεν πήρε αυτό που ήθελε. Αντιθέτως στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια εκτέλεση πλαγίου η άμυνα των Πειραιωτών έκανε λάθος, σε μια προσπάθεια να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Γκόλια, ο οποίος σούταρε και με παρέμβαση του Μιλιβόγεβιτς κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

ΑΕΛ (Αγγελος Αναστασιάδης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος (74′ Λαμπρόπουλος), Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό (81′ Βαρέλα), Αβραάμ (88′ Ντέλετιτς).

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας (63′ Τσιμίκας), Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (76′ Μάρτινς), Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε, Καρντόσο (62′ Πασιένσια).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v