Απίστευτο «γκέλαρε» και η ΑΕΚ με Ηρακλή (0-0)

Μετά τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος κόντρα στον μαχητικό Ηρακλή.

Απίστευτο «γκέλαρε» και η ΑΕΚ με Ηρακλή (0-0)

Όσοι θεωρούσαν ότι η ΑΕΚ θα εκμεταλλευτεί την τριπλή γκέλα των άλλων διεκδικητών του Πρωταθλήματος (Παναιτωλικός-ΠΑΟ 0-0, ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0, Λάρισα-Ολυμπιακός 1-0) κόντρα στον αποδεκατισμένο Ηρακλή, έπεσαν στον... κουβά!

«Λευκή ισοπαλία» στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να χάνει την μεγάλη ευκαιρία και να κατοικοεδρεύει στην κορυφή με εφτά βαθμούς, παρέα με Παναθηναϊκό και Πλατανιά!

Η ΑΕΚ... πέταξε το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, αφού είχε μόνο μια καλή κεφαλιά του Πατίτο στο 10' που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χουάντερσον και ένα σουτ του Βάργκας (στο 36') από το ημικύκλιο της περιοχής που βρήκε στο πόδι του Ρούσσου και έφυγε κόρνερ.

Η πρώτη φάση όμως στην επανάληψη άνηκε στον Ηρακλή, όταν στο 48' εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Λεοζίνιο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Η ΑΕΚ «χτύπησε» στην πορεία δυο φορές, με σουτ του Γιόχανσον και του Πατίτο στο 56' και στο 59', με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει το πρώτο και το δεύτερο να φεύγει λίγο άουτ.

Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις σε σύγκρουση του Χριστοδουλόπουλου από τον Αγγελόπουλο.

ΑΕΚ: Aνέστης, Μπακάκης, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (72' Αραβίδης), Γιόχανσον, Βάργκας (46' Πλατέλλας), Μπακασέτας, Πατίτο, Πέκχαρτ (46' Χριστοδουλόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Λάμπρου (60' Ζιάμπαρης), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (54' Πασάς), Περόνε (83' Λουκίνας)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v