Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άδικη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Θέλτα (2-0)

Οι «πράσινοι» είχαν τα ηνία του αγώνα, πέτυχαν ένα γκολ με τον Μπεργκ που ακυρώθηκε, ενώ δεν τους δόθηκε ένα πέναλτι και εν τέλει δέχτηκαν δύο γκολ στο 84′ με τον Κουιντέτι και στο 88′ με τον Βας και ηττήθηκαν με 2-0!

Άδικη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Θέλτα (2-0)

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ήταν λαβωμένος από τις απουσίες (Χουλτ, Μέστο, Γουακάσο, Ιβανόφ, Λέτο), αλλά πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση τουλάχιστον για 80 λεπτά σε μια από τις πιο σκληρές έδρες της Ισπανίας και κόντρα στη φορμαρισμένη Θέλτα.

Με καλή αμυντική λειτουργία, σωστή διαχείριση του ματς και δημιουργία φάσεων, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Όμως ακόμη και όταν το έκανε με τον Μάρκους Μπεργκ στο 54′, ο Ιταλός διαιτητής Μπάντι το ακύρωσε! Για επιθετικό φάουλ...
Και εάν το δυναμόμετρο «βγήκε» σε αυτή τη φάση, στην επόμενη που χρειάστηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Ιμπάρμπο, ο Ιταλός έδειξε «παίζεται». Mάλιστα σε αυτή τη φάση ο Κολομβιανός θα κέρδισε να την αποβολή του Καμπράλ, ο οποίος ήταν κιτρινισμένος!

Έτσι στα τελευταία λεπτά η Θέλτα χτύπησε και πέτυχε δύο γκολ, κλέβοντας τη νίκη και αφήνοντας τον Παναθηναϊκό πικραμένο και με μηδέν βαθμούς!

Στο 84′ από σέντρα του Βας ο Κουιντέντι άνοιξε το σκορ για τη Θέλτα, ενώ στο 86′ ο Βας με μακρινό φάουλ αιφνιδίασε τον Στιλ και κλείδωσε τη νίκη για τους Ισπανούς!

ΘΕΛΤΑ: Αλβάρες, Μάγιο, Φόντας, Τζόνι Κάστρο, Καμπράλ, Ερνάντες, Ντίας, Ναράνχο (60' Σίστο), Σενιέ (71' Bας), Γκουιντέτι, Ρόσι (79' Άσπας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Λουντ, Κουλιμπαλί, Σάμπα, Μολέδο, Κουτρουμπής (86′ Εμποκού), Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Μπεργκ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v