Λεβαδειακός και Λάρισα «Χ»άρηκαν με την ισοπαλία (1-1)

Βοιωτοί και Θεσσαλοί συνέχισαν την ανοδική τους πορεία και έβαλαν έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στο σακούλι. Στο 55’ ο Σίλβα έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του Ντόστανιτς και στο 66’ ισοφάρισε ο Ντοντό για τους φιλοξενούμενους.

Λεβαδειακός και Λάρισα «Χ»άρηκαν με την ισοπαλία (1-1)

Λεβαδειακός και Λάρισα είχαν σκοπό να ντουμπλάρουν τις νίκες τους μετά τις επιτυχίες της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό αντίστοιχα, αλλά συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία με 1-1 στην Λιβαδειά.

Στο 55’ ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ, όταν από σέντρα του Ζεζίνιο στην πλάτη της άμυνας, ο Κόντορ έχασε τον Σίλβα και αυτός με πλασέ νίκησε τον Καβουσάκη για το 1-0.

Έντεκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ισοφάρισε, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαρέλα και κεφαλιά του Ντοντό για το 1-1.

Οι Βοιωτοί έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη αλλά στο 69’ ο Καβουσάκης νίκησε τον Μάντζιο, ενώ στο 73’ σουτ του Μπελγκαζουανί από καλή θέση πέρασε άουτ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί (71′ Μπελγκαζουανί), Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (80′ Καραμπουέ), Μάντζιος

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φαρκάς, Κόντορ, Αναστασόπουλος (61′ Βαρέλα), Φατιόν (80′ Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88′ Ντέλετιτς), Ντοντό, Αβραάμ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v