Τα πλάνα του Σκίμπε για τα ματς με Κύπρο και Εσθονία

Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον ανέτοιμο Σάμαρη, ενώ προβληματίζεται για την ετοιμότητα των Τζιόλη και Μανιάτη που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Τα πλάνα του Σκίμπε για τα ματς με Κύπρο και Εσθονία

Δύο κομβικά παιχνίδια για το... μέλλον της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας είναι τα επικείμενα με Κύπρο και Εσθονία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους Κύπριους την Παρασκευή (7/10, 21:45) στο Καραϊσκάκη, όχι μόνο γιατί οι αντίπαλοι είναι ένα αξιόμαχο σύνολο, αλλά και γιατί ο Μίχαελ Σκίμπε έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα στη μεσαία γραμμή της «γαλανόλευκης».

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τον Ανδρέα Σάμαρη που είναι τραυματίας, ενώ Γιάννης Μανιάτης και Αλεξανδρός Τζιόλης που δεν υπολογίζονται από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, διανύουν περίοδο αγωνιστικής απραξίας και δεν έχουν ρυθμό, όπως και ο Θάνος Πέτσος που βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στην Βέρντερ Βρέμης.

Έτσι όλα δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει τον Σάμαρη θα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος αγωνίζεται βασικός στην Κάλιαρι, ενώ υπενθυμίζουμε πως δεν υπολογίζεται και ο Δημήτρης Διαμαντάκος λόγω θλάσης στον προσαγωγό και το κενό του δεν πρόκειται να αναπληρωθεί από άλλον παίκτη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει την διάταξη 4-2-3-1, όπως είχε κάνει στους δύο τελευταίους αγώνες με την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Χοσέ Χολέμπας. Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά.

Στα χαφ θα είναι ο Ταχτσίδης ο οποίος ενδέχεται να έχει ως παρτενέρ τον Κώστα Σταφυλλίδη ή τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα απαρτίζεται από τους Κώστα Φορτούνη, Πέτρο Μάνταλο και Τάσο Μπακασέτα , με μοναδικό προωθημένο τον Κώστα Μήτρογλου.

Στο μεταξύ, ο συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε, Σταμάτης Αντωνίου θα παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις Εσθονία-Γιβραλτάρ την Παρασκευή και Βοσνία-Κύπρος την προσεχή Δευτέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v