Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Nova θα μεταδίδει την Euroleague μέχρι το 2020

Πολύ δυνατό «χαρτί» στα χέρια της πρώτης συνδρομητικής τηλεόρασης της χώρας η επέκταση του συμβολαίου με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Nova θα μεταδίδει την Euroleague μέχρι το 2020

Τη συνεργασία της Euroleague με τη NOVA μέχρι το 2020 ανακοίνωσε σήμερα η ευρωπαϊκή διοργανώτρια αρχή.

Οι δύο πλευρές, που είχαν ακόμα μία σεζόν στην τρέχουσα συμφωνία, επαναδιαπραγματεύτηκαν και υπέγραψαν μια νέα τριετή επέκταση συμβολαίου κι έτσι τα κανάλια Novasports είναι αυτά που θα μεταδίδουν τους αγώνες του θεσμού.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ανέφερε: «Όταν σκέφτεσαι τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στην EuroLeague και τους αμέτρητους φιλάθλους τους, σου έρχεται στο μυαλό η λέξη «πάθος» και τα κανάλια Novasports δείχνουν ακριβώς το ίδιο πάθος στις παραγωγές και την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης. Η EuroLeague έχει μία λαμπρή πορεία αυξάνοντας διαρκώς την αξία της και τα κανάλια Novasports αποτελούν συνοδοιπόρο σε αυτήν την διαδρομή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους φιλάθλους»».

Η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συμφωνίας με την EuroLeague επεσήμανε: «Η νέα συμφωνία με την EuroLeague αποτελεί το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής συνεργασίας. Από το 2005 είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με την EuroLeague, η οποία αποτελεί την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και ένα από δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια τα κανάλια Novasports έχουν προσφέρει στους φιλάθλους μερικές από τις καλύτερες στιγμές του μπάσκετ και τώρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με την EuroLeague, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να εξελίξουμε, να αναπτύξουμε και να ενισχύσουμε την κάλυψη του νέου πρωταθλήματος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v