Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ρεάλ δίνει 100 εκατ. ευρώ στον Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος άσος έχει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και οι «μερένχες» του προτείνουν επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2021 με ετήσιες αποδοχές 23 εκατ. ευρώ.

Η Ρεάλ δίνει 100 εκατ. ευρώ στον Ρονάλντο

O Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσφατα δήλωσε ότι οδεύει προς το τελευταίο «κομμάτι» της ποδοσφαιρικής του καριέρας, προσδιορίζοντας ωστόσο ότι προτίθεται ν' αγωνίζεται μέχρι τα 40 του!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να τον κρατήσει κοντά της για άλλα τέσσερα χρόνια, επεκτείνοντας το τρέχον συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το 2018! Περίπου σε 1,5 χρόνο.

Η «βασίλισσα της Ευρώπης» θέλει να δέσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό μέχρι το 2021, με τον μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, να έχει «καθίσει» ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οι ετήσιες αποδοχές του Ρονάλντο, φυσικά, αναμένεται να προκαλέσουν ένα σοκ, αφού το νέο συμβόλαιό του θα του προσφέρει το ποσό των 23 εκατ. ευρώ!

Η Ρεάλ θέλει να «τρέξει» τις διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, ώστε να επιτευχθεί το πολυπόθητο deal, αφού μετά το πέρας της φετινής σεζόν ο Ρονάλντο θα έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, με ότι συνεπάγεται αυτό στην ποδοσφαιρική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v