Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Θήβας

Την Τετάρτη (19/10) και την Πέμπτη (20/10) στην περιοχή μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας και Α/Κ Θήβας θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων.

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Θήβας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας και Α/Κ Θήβας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Νέας Οδού.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Την Τετάρτη 19/10, από τις 19.00 έως τις 22.00, από το 85,1ο έως το 85,7ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία και προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στους δύο κλάδους.

Από τις 22.00 της Τετάρτης 19/10 έως τις 05.00 της Πέμπτης 20/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Ριτσώνας έως Α/Κ Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον Α/Κ Ριτσώνας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v