Bέτο Γιαννακόπουλου για την παρουσία του Stoiximan

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού παραβρέθηκε στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα δεχτεί να μπει άλλος χορηγός πλην του ΟΠΑΠ!

Bέτο Γιαννακόπουλου για την παρουσία του Stoiximan

Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ με τους εκπροσώπους μάρκετινγκ των ομάδων της BasketLeague, ανέτρεψε τα δεδομένα και τη σιγουριά για τη νέα χορηγική σύμβαση της ομοσπονδίας!

Προ ημερών η πλειοψηφία των ομάδων της λίγκας, έδωσε το «οκ» για την συμφωνία με την εταιρεία stoiximan, με τον Παναθηναϊκό να είναι η μοναδική ομάδα που αρνήθηκε (13-1). Η σύμβαση η οποία υπεγράφη, όριζε ο κεντρικός χορηγός του ΕΣΑΚΕ να διαφημιστεί στο κέντρο των παρκέ των ομάδων, κάτι το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ο Παναθηναϊκός και το εξέφρασε ξανά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην συνάντηση της Πέμπτης.

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων, εισέβαλλε στην συνάντηση και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Και ο Θεός ο ίδιος να κατέβει, δεν υπάρχει περίπτωση βάλω το stoiximan στο παρκέ!».

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός, όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν υπογράψει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ.Βάσει της σύμβασης του ΕΣΑΚΕ με τον κεντρικό χορηγό, όποιος δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα θα υποστεί και τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Απαντες, λοιπόν, βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων.

Την Παρασκευή είχε προγραμματιστεί συνάντηση του ΕΣΑΚΕ με το stoiximan η οποία όμως αναβλήθηκε μετά τα σημερινά γεγονότα και πλέον ετοιμάζεται έκτακτο ΔΣ της λίγκας. Η σύμβαση με τα ως τώρα δεδομένα βρίσκεται στον αέρα, ως εκ τούτου και το πρωτάθλημα της Α1, με τους εμπλεκόμενους να αγωνιούν για τις νέες εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v