Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» Πασκουάλ για τρία χρόνια

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Αθήνα ο Ισπανός τεχνικός που έρχεται για να αναμορφώσει τους «πράσινους» και να τους δώσει επιθετική πνοή

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» Πασκουάλ για τρία χρόνια

Οριστικά ο Τσάβι Πασκουάλ θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους» και απομένει η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο Καταλανός κόουτς, είχε έρθει σε προφορική συμφωνία από την Πέμπτη αλλά σήμερα έπεσαν οι υπογραφές στο τριετές συμβόλαιο.

Μάλιστα φαίνεται πως μαζί με την πρόσληψή του θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Προς το τέλος του Αυγούστου, ο 32άχρονος φόργουορντ/σέντερ αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια συμφώνησε με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει τα ιατρικά τεστ του τουρκικού συλλόγου, οπότε ακυρώθηκε η μεταγραφή.

Προφανώς καλείται να περάσει αντίστοιχες εξετάσεις, για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο «τριφύλλι», όπου αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι το 2015. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαυροκεφαλίδης συνεργάστηκε με τον Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα το 2013, στα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, o Ίνιγο Ζορζάνο θα είναι άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό.
Περιμένοντας την ανακοίνωση των «πράσινων» για την πρόσληψη του 44άχρονου Ισπανού κόουτς, το larioja.com έγραψε ότι ο 43άχρονος Ζορζάνο θα αναλάβει θέση στο τεχνικό επιτελείο του Πασκουάλ εκτιμώντας πως θα είναι πρώτος βοηθός του.
Το ίδιο πόστο είχε και τα δύο τελευταία έτη της συνεργασίας των δύο ανδρών στην Μπαρτσελόνα, η οποία ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Συνολικά, συνεργάστηκαν επί σειρά ετών στον καταλανικό σύλλογο, ενώ κατείχε θέση και στα τμήματα υποδομής των «μπλαουγκράνα» για περισσότερη από μία δεκαετία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v