H Ξάνθη πέρασε και από τα Περιβόλια

Οι ακρίτες με τη... φόρα από το «διπλό» κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικράτησαν με 1-0 του Πλατανιά και έσπασαν την αρνητική παράδοση στα Χανιά.

H Ξάνθη πέρασε και από τα Περιβόλια

Φορτσάτη από το μεγάλο διπλό της περασμένης αγωνιστικής στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό η Ξάνθη πέρασε και από τα Χανιά, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά. Οι Ακρίτες έσπασαν και την δυσμενή παράδοση που τους ήθελε να έχουν μόνο ήττες στα Περιβόλια σε τέσσερις συναντήσεις με τους Κρητικούς.

Η ομάδα του Λουτσέσκου βρήκε το γκολ που έψαχνε από μια στημένη φάση στο 19’, με τον Νιέτο να εκτελεί το φάουλ και τον Χάμζα Γιουνές με κεφαλιά-οβίδα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά στο η κεφαλιά του Μπανανά στο 56ο λεπτό πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αποτέλεσμα που φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος έστησε πολύ καλά την ομάδα του, είχε σωστή αμυντική τακτική μετά το γκολ που σημείωσε και ανάγκασε τον εξαιρετικό σχεδόν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του Πλατανιά να μην έχει ουσιαστικά ούτε μία φάση στο ματς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (71′ Ντίλαβερ), Στανισάβλιεβιτς (46′ Γουνδουλάκης), Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Τσουράκης (80′ Ντίνας), Μουνάφο, Γιακουμάκης

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές (84′ Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης (69′ λ.τρ. Λάζιτς), Γουάλας, Καρασαλίδης, Νιέτο (77′ Τριάδης), Λισγάρας, Καμαρά

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v