Nέες περιπέτειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, υπό παραίτηση η ΚΕΔ

Έτοιμοι να τα βροντήξουν Μπίκας, Καλύβας και Τσαχειλίδης, μετά την επίσκεψη... αγνώστων σπίτι του τρίτου με απειλές, παρουσία και των παιδιών του.

Nέες περιπέτειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, υπό παραίτηση η ΚΕΔ

Υπό παραίτηση είναι τα μέλη της νέας ΚΕΔ (Μπίκας, Καλύβας και Τσαχειλίδης), μετά την επίθεση αγνώστων στο σπίτι του Τσαχειλίδη. Δύο άτομα επισκέφθηκαν τον πρώην διαιτητή στο σπίτι του. Χτύπησαν επανειλημμένα το κουδούνι καλώντας τον να κατέβει κάτω.

Εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι του για να δει τι συμβαίνει, αντικρίζοντας δύο άνδρες, ο ένας με ένα μαύρο κράνος και ο άλλος με γκρι τζάκετ να του επιτίθενται φραστικά.

«Θα σε γαμ..., δεν γλιτώνεις, όπου και να πας θα σε βρούμε», ήταν η ξεκάθαρη απειλή. Μάρτυρες της επίθεσης αυτής έγιναν και τα παιδιά του, όταν βγήκαν και εκείνα στο μπαλκόνι.

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης –αργότερα- επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής γνωστοποιώντας στις Αρχές την επίθεση που δέχθηκε και επικοινώνησε με τους Γιώργο Μπίκα και Δημήτρη Καλύβα. Από κοινού πήραν απόφαση να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Μάλιστα υποστηρίζουν ξεκάθαρα ότι δεν έχουν σκοπό να θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές ούτε εκείνων, ούτε –φυσικά- και των οικογενειών τους. Ειδικά από την στιγμή που έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει μια ξεκάθαρα συντονισμένη προσπάθεια εκφοβισμού που δεν έχει κανένα όριο με δημοσιεύματα που τους στοχοποιούν και τους τρομοκρατούν ακόμη και σήμερα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v