Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Αστέρας άλωσε τα Γιάννινα και πέτυχε σπουδαίο διπλό

Οι Αρκάδες ανέτρεψαν το γκολ του Ζάιρο και μέσα σ' ένα πεντάλεπτο (Φαρίνια, Μάσα) πήραν σπουδαίο διπλό. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Ελευθερόπουλου, που στέρησε στους Γιαννιώτες τη... 2η θέση.

Ο Αστέρας άλωσε τα Γιάννινα και πέτυχε σπουδαίο διπλό

Με άρωμα Αργεντινής ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλο διπλό στους «Ζωσιμάδες» με ανατροπή... πενταλέπτου. Οι Αρκάδες έχαναν 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά με τέρματα των Φαρίνια και Μάσα μέσα σε ένα πεντάλεπτο (72', 77') πήρε το πρώτου του εκτός έδρας τρίποντο.

Στο 63' ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ζάιρο πήδηξε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72' ο Γιαννούλης σέντραρε από τα αριστερά, ο Φαρίνια έκανε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Περιστερίδη ισοφαρίζοντας.

Στο 77' ο ο Νίκο Φερνάντες έκανε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, ο Μάσα πήρε την κεφαλιά από τον Μπουκουβάλα και έκανε την ανατροπή για τον Αστέρα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, 3-5-2): Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας (79' Καρανίκας), Κούρτης, Λίλα, Κοζορώνης (77' Βιδάλ), Ζάιρο, Μαμπουλού, Κόντε (55' Γιάκος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, 4-2-3-1): Ντοναρούμα, Σίλβα, Γιαννούλης, Ευαγγέλου (64' Κυριακόπουλος), Χαμντανί, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Φερνάντες, Τσιλιανίδης (76' Μάσα), Φαρίνια (86' Ιωαννίδης).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v