Μπάγεβιτς: «Αν δεν υπάρξει λύση τώρα, δεν θα υπάρξει ποτέ»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε σε ΜΜΕ της Βοσνίας για τη διακοπή του ελληνικού Πρωταθλήματος, αλλά και την επεισοδιακή αναμέτρηση των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μπάγεβιτς: «Αν δεν υπάρξει λύση τώρα, δεν θα υπάρξει ποτέ»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε σε ΜΜΕ της Βοσνίας για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και υπογράμμισε πως «αν δεν υπάρξει λύση τώρα, δεν θα υπάρξει ποτέ».

«Αναμένω ότι σύντομα θα ηρεμήσει η κατάσταση και θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είναι προφανές ότι όλοι έχουν αποφασίσει πως θα πρέπει να λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν λυθεί τώρα, δεν θα λυθεί ποτέ», είπε αρχικά ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ερωτηθείς για την εικόνα της Εθνικής Βοσνίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σχολίασε: «Παίξαμε πολύ καλά, αλλά όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες, στη συνέχεια κατά κανόνα έρχεται η τιμωρία, όπως συνέβη και με την Ελλάδα. Συνήθως αυτό συμβαίνει στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αλλά παραμένουμε ακόμα στο κόλπο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η κατάσταση απέχει πολύ από το να λέμε ότι είναι μη αναστρέψιμη. Η πρόκριση στο Μουντιάλ παραμένει εφικτή...».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v