Πετάνε... φωτιές οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η ελβετική ομάδα επικράτησε με 4-3 της Σιόν με ανατροπή, οι «βιόλα» ισοπέδωσαν την Έμπολι, ενώ ο «Αίαντας» διέλυσε με 5-0 τη Ναϊμέγκεν.

Πετάνε... φωτιές οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπει στο... ψυγείο, μετά την αναβολή της 11ης αγωνιστικής, οι αντίπαλοι των ομάδων μας στο Europa League έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων της Πέμπτης.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού Γιούνγκ Μπόις νίκησε με 4-3 τη Σιόν και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η Γιουνγκ Μπόις άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Σουλεϊμάνι, αλλά με δύο γκολ του Κονατέ στο 15′ και στο 25′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 52′ ο Οαρό ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό η Σιόν ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Ακολό. Την τελευταία κουβέντα όμως την είπαν οι γηπεδούχοι όπου και σημείωσαν άλλα δύο τέρματα και πήραν μια σπουδαία νίκη. Στο 60′ ο Σικ έκανε το 3-3, ενώ τη φοβερή ανατροπή ολοκλήρωσε με το 2ο γκολ του Οαρό, στο 71′ με εκτέλεση πέναλτι.

Τεσσάρα οι «βιόλα»

Με τεσσάρα φιλοδώρησε η Φιορεντίνα την Έμπολι και έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Οι «βιόλα» άνοιξαν το σκορ στο 26΄ με τον Μπερναρντέσκι και έκαναν το 2-0 στο 47′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίλιτσιτς. Οι ίδιοι παίκτες σημείωσαν και τα άλλα δυο τέρματα με τον 22χρονο Ιταλό επιθετικό να κάνει το 3-0 στο 61΄ και τον 28χρονο Σλοβένο μέσο να τελειώνει το ματς στο 67'.

Με την 5η της νίκη η Φιορεντίνα παρέμεινε στην 5η θέση με 20 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο (Τζένοα).

Πεντάρα ο Άγιαξ

Ο «Αίαντας», o oποίος την Πέμπτη θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, συνέτριψε με 5-0 τη Ναϊμέγκεν έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον 19χρονο Δανό Κάσπερ Ντόλμπεργκ που σημείωσε χατ-τρικ σε διάστημα 18 λεπτών! Μάλιστα ο Αγιαξ έμεινε για 15ο ματς αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 13 νίκες και 2 ισοπαλίες! Ο Άγιαξ, που πάτησε κορυφή (εκκρεμεί το παιχνίδι της Φέγενορντ), είδε τον νεαρό φορ, που έχει επενδύσει πάνω του, να κάνει πράματα και θάματα.

Άνοιξε το σκορ στο 19', πέντε λεπτά μετά σκόραρε ξανά και πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα αλλά και της ομάδας του στο 37'!

Στο δεύτερο μέρος ο Αγιαξ μπήκε εξίσου δυνατά και σε ένα δίλεπτο σκόραρε ισάριθμες φορές! Ο Τραορέ στο 55' και ο Σόνε στο 57' έγραψαν το τελικό 5-0!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v