Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ ο Λέσκοτ

Το «βαρύ» ιατρικό ιστορικό του σπουδαίου Άγγλου αμυντικού μπορεί να μην απέτρεψε το καλοκαίρι την απόκτησή του από την Ένωση, αλλά φαίνεται ότι βαραίνει τη συνεργασία των δύο πλευρών και είναι πιθανό ένα προωρο διαζύγιο.

Στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ ο Λέσκοτ

Παρελθόν από την ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ο Τζολέον Λέσκοτ, μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο Άγγλος εκπρόσωπος του κεντρικού αμυντικού, βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα και το μεσημέρι, όταν και ειδοποιήθηκε ο παίκτης και έφυγε από τα Σπάτα γλιτώνοντας τον εξάψαλμο του Μελισσανίδη, μετέβη στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι.

Όλες οι πληροφορίες συνηγορούν πως ο Λέσκοτ μετράει ώρες στην «Ένωση», η οποία έχει ήδη διαρρεύσει τη δυσαρέσκειά της για τις διαρροές του ποδοσφαιριστή.

Όπως μάλιστα τονιζόταν χαρακτηριστικά από επίσημα χείλη δεν είναι καθόλου τυχαίο πως όλα όσα βγήκαν στην επιφάνεια, συνέπεσαν με την έλευση του ατζέντη του Λέσκοτ. Στην «Ένωση» πιστεύουν ότι αυτό έγινε προκειμένου ο Άγγλος να πιέσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων» είναι έξω φρενών με τις «απαιτήσεις» που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Άγγλος στόπερ, απαιτήσεις μεγαλύτερες από αυτές που είχαν υπογραφεί στο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως επίσης και με τον τρόπο που επιχείρησε να εκθέσει το ιατρικό επιτελείο του «δικεφάλου», παρότι ενώπιόν τους δεν είπε το παραμικρό.

Ωστόσο στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να δείξουν πως δεν ανέχονται τέτοια τερτίπια και παιχνίδια. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την πρωινή ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έδειξε την πόρτα της εξόδου σε όποιον δεν συμφωνεί με τη φιλοσοφία και την πολιτική του club...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v