Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πρόταση σοκ της εισαγγελίας για 10ετή φυλάκιση του Ετό

Ο Καμερουνέζος κατηγορείται ότι ξέχασε να δηλώσει 3.500.000 ευρώ, με την εισαγγελία της Καταλονίας να προτείνει 10ετή φυλάκιση και πρόστιμο 14 εκατ. ευρώ τόσο στον ίδιο όσο και στον ατζέντη του!

Νέα πρόταση σοκ της εισαγγελίας για 10ετή φυλάκιση του Ετό

Μετά τον Νεϊμάρ, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Καμερουνέζος Σαμουέλ Ετό αντιμετωπίσει νομικά προβλήματα λόγω φοροδιαφυγής.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός κατηγορείται για τέσσερα αδικήματα οικονομικής φύσης, με σημαντικότερο αυτό της φοροδιαφυγής από το 2006 ως το 2009. Ο 35χρονος Ετό που αγωνίζεται στη τουρκική Αντάλιασπορ, είχε αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα για πέντε χρόνια (2004-2009), ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Ίντερ, αλλά και των Ανζί, Τσέλσι, Έβερτον, Σαμπντόρια.

Την αποκάλυψη περί φοροδιαφυγής και των δικαστικών προβλημάτων έκανε η ισπανική εφημερίδα «El Pais», που αναφέρει πως το ποσό που... ξέχασε να δηλώσει ο πρώην άσος των Καταλανών, ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ, με την εισαγγελία της χώρας να προτείνει 10ετή φυλάκιση και πρόστιμο 14 εκατομμύρια ευρώ τόσο στον ίδιο όσο και στον ατζέντη του!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v