Το μήνυμα του Ολυμπιακού για το «αντίο» του Στίβεν Τζέραρντ!

Οι «ερυθρόλευκοι» σχολίασαν με εγκωμιαστικά λόγια το τέλος της καριέρας του Άγγλου άσου, επισημαίνοντας ότι θα είναι για πάντα στην καρδιά της ομάδας!

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για το «αντίο» του Στίβεν Τζέραρντ!

Η απόφαση του Στίβεν Τζέραρντ να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μετά από έναν χρόνο παρουσίας στο MLS με τους Los Angeles Galaxy, ήταν το θέμα των ημερών, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει το «αντίο» του 36χρονου Άγγλου ποδοσφαιριστή.

«Έχεις κι εσύ μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, Στίβεν Τζέραρντ», γράφουν οι «ερυθρόλευκοι» θυμίζοντας τη δήλωση του θρυλικού αρχηγού της Λίβερπουλ, ο οποίος είχε πει πως «... είμαι κι εγώ φίλος του Ολυμπιακού. Είναι μια από τις ομάδες μου», μετά από μια φιλική αναμέτρηση των Πειραιωτών με τη Λίβερπουλ.

Παρά το γεγονός ότι ο Τζέραρντ είχε πετύχει το γκολ που άφησε τον Ολυμπιακό εκτός των «16» του Champions League (3-1) στο τελευταίο ματς των ομίλων τη σεζόν 2004-05 (τη χρονιά που οι "κόκκινοι" έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου), είναι από τα πρόσωπα με μεγάλη αποδοχή στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Άλλωστε είχε βραβευτεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο φιλικό της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε κάνει και μια μεγάλη δωρεά ύψους 100.000 λιρών στο ίδρυμα "Steven Gerrard", το οποίο βοηθάει μικρά παιδιά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v