Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Xένες επιστρέφει στη Μπάγερν με προίκα 626,8 εκατ. ευρώ

Ο πρώην πρόεδρος των Βαυαρών εξέτισε την ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη... θέση του. Η Μπάγερν έκανε νεό ρεκόρ εσόδων.

O Xένες επιστρέφει στη Μπάγερν με προίκα 626,8 εκατ. ευρώ

Διοικητικές εξελίξεις στη Μπάγερν Μονάχου, αφού ο Ούλι Χένες που είχε αποχωρήσει από την κεφαλή του συλλόγου λόγω σκανδάλου φοροδιαφυγής, ετοιμάζεται μετά την αποφυλάκισή του να επιστρέψει στην προεδρία του συλλόγου.

Μάλιστα θα πάρει καλή «προίκα», καθώς το βαυαρικό κλαμπ προέρχεται από την πιο πετυχημένη σεζόν της ιστορίας της σε οικονομικό επίπεδο. Σύμφωνα με την «Frankfurter Allgemeine Zeitung», για την περασμένη περίοδο τα συνολικά έσοδα ανήλθαν στα 626,8 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση περίπου 20% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση (523,7 εκατ.).

Τα κέρδη για την Μπάγερν ήταν 53,9 εκατ. ευρώ (έναντι 31,4 εκατ. το 2014/15) και εξ αυτών καθαρά, δηλαδή μετά τη φορολόγησή τους, ήταν 33 εκατ. (έναντι 23,8 εκατ. το 2014/15). Κι όλα αυτά μετά από μία σεζόν με δύο μεν, αλλά πολύ δαπανηρές μεταγραφές, αυτές των Ματς Χούμελς και Ρενάτο Σάντσες που στοίχισαν συνολικά περίπου 70 εκατ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v