Η Κέρκυρα έβαλε μπλόκο στον Ολυμπιακό (0-0) στο Καραϊσκάκη

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία στο Πρωτάθλημα, αφού οι Φαίακες του έβαλαν δύσκολα, με την εξέδρα να ψάχνει τον Τσόρι Ντομίνγκες!

Η Κέρκυρα έβαλε μπλόκο στον Ολυμπιακό (0-0) στο Καραϊσκάκη

«Λευκή ισοπαλία» στο Φάληρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Κέρκυρα, με τους πρωτοπόρους να χάνουν τους πρώτους βαθμούς στην έδρα τους στο φετινό Πρωτάθλημα. Πολύτιμος βαθμός για την Κέρκυρα που κράτησε με υποδειγματική άμυνα το μηδέν.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν φαντασία στο παιχνίδι τους και παρότι έπαιξαν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο τους δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μια ουσιαστική τελική προσπάθεια, καθώς έβρισκαν πάνω στο «τείχος» των Φαιάκων.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει βάλει στην περιοχή της την Κέρκυρα στο πρώτο ημίχρονο και να μην απειλήθηκε καθόλου, όμως δεν μπορούσε να βγάλει καθαρή ευκαιρία κάτι που απογοήτευσε τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη με στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξαν «χλιαρές» αποδοκιμασίες. Καλά στημένη αμυντικά η Κέρκυρα τα πρώτα 45΄λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος οι «Φαίακες» μπήκαν καλύτερα και θα μπορούσαν να προηγηθούν, όμως ο Λεάλι δεν τους το επέτρεψε στην μοναδική τους ευκαιρία στο ματς. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν διαδρόμους να κάνουν φάση μπροστά από την αντίπαλη εστία, παρά την συντριπτική κατοχή της μπάλας που είχαν (71%-29%) και δοκίμαζαν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΠΑΟΥΛΟ ΜΠΕΝΤΟ 4-2-3-1): Λεάλι, Βιάνα, Μποτία, Ομάρ, Ρέτσος (57΄Πάρντο), Μπουχαλάκης (57΄ Μάρτινς), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (73΄Ιντέγε), Καρντόσο

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 4-2-3-1): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σιόντης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Σπίνουλας, Επστάιν (89΄Κοντός), Γεωργίου (66΄Γκόμες), Νίκιτς, Ντουάλα (77΄ Ντιμιτρόφσκι), Τουράμ

Η βαθμολογία
Oλυμπιακός 22
ΠΑΣ Γιάννινα 17
ΑΕΚ 15
Παναθηναϊκός 14
Πανιώνιος 13
ΠΑΟΚ 11
Παναιτωλικός 11
Ατρόμητος 11
Κέρκυρα 11
Ξάνθη 10
Πλατανιάς 10
Αστέρας Τρίπολης 10
Λεβαδειακός 9
Λάρισα 9
Βέροια 6
Ηρακλής 3

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v