Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό, 1-1 στη Νέα Σμύρνη

Οι «πράσινοι» με γκολ του Βιγιαφάνιες στο 94' πήραν την ισοπαλία από τον Πανιώνιο, που έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε την ατυχία να πέσει σ' έναν εξαιρετικό Βλαχοδήμο.

Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό, 1-1 στη Νέα Σμύρνη

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός και έτσι μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που έφυγε με το 1-1 από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Άλλωστε το γκολ της ισοφάρισης το πέτυχε στο 94', με δράστη τον Βιγιαφάνιες. Ο Πανιώνιος θα είχε φτάσει σε μια άνετη νίκη, αλλά οι σωτήριες αποκρούσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, έδωσαν την ευκαιρία στους «πράσινους» να ισοφαρίσουν.

Τελικά ο νεαρός που ήταν το μεγάλο ερωτηματικό, μετά την απόφαση του Στραματσόνι να βάλει στον "πάγο" τον Στιλ, ήταν και ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του που ήταν στο μεγαλό διάστημα του αγώνα αλλού!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ούτε καν εμφανίστηκε στο... γήπεδο. Στην επανάληψη παρ' ότι μπήκαν δυνατά (με την αλλαγή του Ρέις αντί του Ιβανόφ), ήταν φλύαροι και έτσι στη συνέχεια βρέθηκαν στα πυρά των "κυανέρυθρων"! Δέχτηκαν το γκολ, φάνηκε να χάνουν το ματς, αλλά ο Βιγιαφάνιες έφερε το ματς στα ίσα!

Στο 71' από ιδανική κάθετη πάσα του Μασούντ στον Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός πρόλαβε το τάκλιν του Μολέδο, απέφυγε τον Βλαχοδήμο και σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Στο 94' ο Βιγιαφάνιες ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό. Από βαθιά μπαλιά του Μέστο, ο Αργεντινός έκανε τρομερό κοντρόλ και με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΒΛΑΝΤΑΝ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ, 4-4-2): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Γκιοτά, Οικονόμου, Σαββίδης (92′ Αντωνιάδης), Κόρμπος, Μασούρας (71′ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (79′ Ενγκόγκ), Μασούντ, Μπεν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ, 3-4-3): Βλαχοδήμος, Μέστο, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής (87′ Ρινάλντι), Ιβανόφ (46′ Ρέις), Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο (75′ Εμποκού), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

Η βαθμολογία
Oλυμπιακός 22
ΠΑΣ Γιάννινα 17
ΑΕΚ 15
Παναθηναϊκός 15
Πανιώνιος 14
Ξάνθη 13
Λεβαδειακός 12
ΠΑΟΚ 11
Παναιτωλικός 11
Ατρόμητος 11
Κέρκυρα 11
Πλατανιάς 10
Αστέρας Τρίπολης 10
Λάρισα 9
Βέροια 6
Ηρακλής 3

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v