Λαϊκά δικαστήρια στη Τούμπα για την ανατροπή της χρονιάς!

Αιχμές για κάποιους ποδοσφαιριστές από τον Βλάνταν Ίβιτς, μετά την ανατροπή σοκ από τον Ατρόμητο που μετέτρεψε το 3-1 σε 3-4. Συνάντηση του τεχνικού του «δικέφαλου του βορρά» με τον Σαββίδη.

Λαϊκά δικαστήρια στη Τούμπα για την ανατροπή της χρονιάς!

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τη νίκη της χρονιάς κόντρα στη Φιορεντίνα (2-3), ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα της χρονιάς από τον Ατρόμητο στη Τούμπα. Τι και εάν οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 2-0 και 3-1, κατάφεραν να χάσουν με 3-4!

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ήταν εξαιρετικά άτυχη, καθώς έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές (!) λόγω τραυματισμών, μία εκ των οποίων ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Γκάρι Ροντρίγκες. Αυτό επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, όπως και η πολύ καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων στο β’ ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και όταν συμβαίνει αυτό στην Τούμπα, το πρώτο γκολ μπαίνει νωρίς. Έτσι και σήμερα, με τον Ροντρίγκες να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά μόλις στο 3’. Ο μεσοεπιθετικός από το Πρασινο Ακρωτήρι ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση, «ταλαιπώρησε» τους αμυντικούς του Ατρομήτου και μάλιστα ήταν ο δημιουργός του δεύτερου γκολ από τον Κουλούρη, λίγο πριν σημειωθεί μισή ώρα αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες κι ένα δοκάρι (Κουλούρης 40’), αλλά δεν τελείωσαν το ματς! Συν την ατυχία με τον τραυματισμό του Ροντρίγκες, το ματς γύρισε τούμπα!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει στο 56’ με τον Λε Ταλέκ, δίνοντας μια «άγρια» ομορφιά στο παιχνίδι.

Το μομέντουμ έδειχνε… Ατρόμητος, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε ακόμη να… δώσει. Έτσι στο 69’ ο Μυστακίδης πέτυχε το 3-1.
Κι αυτό διότι λίγα λεπτά αργότερα ο Κάνιας για να σώσει ένα γκολ έδιωξε την μπάλα με το χέρι. Κόκκινη και εύστοχο χτύπημα πέναλτι για το 3-2 και φυσικά δραματικό φινάλε, αφού πλέον ο Δικέφαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Ο Ατρόμητος είχε ακόμη αποθέματα, η αποβολή του Κάνιας αποδείχθηκε καθοριστική, με την ομάδα του Περιστερίου να πετυχαίνει μία απίστευτη ανατροπή! Στο 86’ ο Παπαδόπουλος και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόνσο, διαμόρφωσαν το εντυπωσιακό 3-4!

ΠΑΟΚ (ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ, 4-3-3): Γλύκος (14’ λ.τρ. Μπρκιτς), Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Πέλκας (69’ λ. τρ. Σάκχοφ), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες (46’ λ.τρ. Μυστακίδης), Κουλούρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ, 4-2-3-1): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης (46’ Κοντοές), Ζησόπουλος (55’ Μπρίτο), Μπάγκα, Ούμπιδες, Λημνιός (82’ Παπαδόπουλος), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v