Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΠΑΣ κλείδωσε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου

Με γκολ του Δώνη με κεφαλιά οι Γιαννιώτες επικράτησαν του αήττητου στη Football League Aγροτικού Αστέρα και έφτασαν τους έξι βαθμούς.

Ο ΠΑΣ κλείδωσε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα, στον Εύοσμο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και πήραν το ένα από τα δυο εισιτήρια για τους "16" του θεσμού.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και χωρίς κάποια μεγάλη φάση στο πρώτο μισάωρο. Ωστόσο στο 40΄ ο Ακόστα έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο αμαρκάριστος Δώνης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος και με το χιόνι να πέφτει μέσα στον Εύοσμο οι δυο ομάδες έριξαν ρυθμό με τον Αγροτικό να απειλεί κυρίως με σουτ που δεν έβρισκαν στόχο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΝΙΚΟΣ ΝΕΝΤΙΔΗΣ ): Γιακουμής, Κουκόλης, Χατζής, Βαφέας, Πάτο, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης (59΄Τάι), Ουνγιαλίδης, Δεινόπαπας (46΄Αργυρίου), Γκέσιος (82΄Θεοδωρίδης), Φιλίπε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ): Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (79΄Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιντάλ (87΄Μασούρας).

4ος όμιλος
ΠΑΣ Γιάννινα 6
Αγροτικός Αστέρας 3
Καλλονή 0
Ξάνθη 0

Πλατανιάς - Σπάρτη 1-0

Στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε ο Πλατανιάς ο οποίος δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε την Σπάρτη με 1-0. Το γκολ του Γουνδουλάκη στο 51' ήταν τελικά αρκετό για να πάρουν το πρώτο... τρίποντο στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Στο δεύτερο ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 51'με σουτ του Γουνδουλάκη και τέσσερα λεπτά αργότερα θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ, αλλά ο Τσουράκης μπερδεύτηκε με τον Μενδρινό και σούταρε προ κενής εστίας άουτ! Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και στο 77'΄το σουτ του Μπανούση πέρασε άουτ. Μάλιστα θα μπορούσαν να «κλέψουν» το βαθμό της ισοπαλίας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Βελλίνης σε τετ α τετ σούταρε άουτ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69' Στάθης), Τσουράκης (78' Κάργας), Ντιλαβέρ

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (59' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61' Βελλίνης), Αναστασάκος.

2ος όμιλος
1. Ολυμπιακός 3
2. Πλατανιάς 3
3. Σπάρτη 3
4. Χανιά 0

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v