Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγγλική ισοπαλία (3-3) του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης

Σ' ένα ματς που τα είχε όλα οι «κίτρινοι» με δύο γκολ στην εκπνοή πήραν την ισοπαλία και απέκτησαν σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης, παρέα με τους Αρκάδες που έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς.

Αγγλική ισοπαλία (3-3) του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης

Σ' ένα σπουδαίο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι με 3-3, ένα αποτέλεσμα που εξυπηρετεί και τις δύο ομάδες, καθώς στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βέροια ηττήθηκε από τον Αιγινιακό.

Ο Άρης μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και στο 14' ο Τσουκαλάς με τον Μάσα συνδυάστηκαν άψογα, με τον Αργεντινό να βρίσκεται μόνος του στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.

Ο Άρης πάντως δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 24'. Ο Μπαργκάν βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κοζίτσκι και με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» εκτέλεσε τον γκολκίπερ του Αστέρα.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν και πάλι να πάρουν προβάδισμα λίγο αργότερα σ' ένα διάστημα όπου ο Άρης έπαιζε με παίκτη λιγότερο καθώς βρισκόταν εκτός λόγω τραυματισμού ο Ντούνης (έσπασε το μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού). Στο 29' λοιπόν ο Στανισλάβιεβιτς με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Διούδη (η μπάλα βρήκε στο δοκάρι), ο Ιωαννίδης πήρε το ριμπάουντ και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-2.

Στην επανάληψη ο Αστέρας προειδοποίησε στο 69' με τον Δημούτσο και πέτυχε και τρίτο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιλιανίδη. Προηγήθηκε ανατροπή του Μάσα από τον Διούδη.

Όσοι όμως πίστεψαν ότι το ματς είχε «κλειδώσει» για τους φιλοξενούμενους έκαναν μεγάλο λάθος. Ο Άρης έδειξε υπομονή, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάποια κενά στην άμυνα του Αστέρα και από το 85' κι έπειτα πήρε... μπροστά η επιχείρηση ανατροπή. Ο Τάτος με πέναλτι μείωσε σε 3-2. Δύο λεπτά αργότερα ο αρχηγός του Άρη ξαναχτύπησε με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή για το 3-3.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Τζανακάκης (66′ Νέτο), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Αντρέου (46′ Μιλούνοβιτς), Ντούνης (46′ Παυλίδης), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοζίτσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46′ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (63′ Ιγκόρ), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46′ Τσάβες), Μάσα

Βέροια – Αιγινιακός 0-1

Η Βέροια ηττήθηκε πάλι στο κύπελλο για τη δεύτερη αγωνιστική, αυτή τη φορά από τον Αιγινιακό, με τέρμα του Ζούρκο στο 84′ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η Βέροια είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Η πρώτη στο 33′ με τον Λινάρδο με κεφαλιά, ενώ η άλλη στο 44′ με τον ίδιο τρόπο, με τον Μπαλάφα, που αμφότερες κατέληξαν στο δοκάρι.

Η Βέροια δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Αιγινιακό να της κάνει τη... ζημιά στο 84′. Συγκεκριμένα, τα κατάφερε αλλάζοντας τρεις μπαλιές έπειτα από το λάθος στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων και με τον Ζούρκο με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-0 για τον Αιγινιακό.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Άρτσε (64′ Σισίνιο), Μπαλάφας (80′ Παπαστεργιανός), Σαρπόνγκ, Βίτι, Χαροντάκης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Παπουτσογιανόπουλος, Πατράλης, Κυζιρίδης (78′ Γκατζολάρι), Γκούρτσας (87′ Μουκίδης), Ζούρκος, Ονουάτσι (71′ Ρανγέλοφ), Ζγκούρι.

5ος ομίλος
Άρης 4 (6-3)
Αστέρας 4 (4-3)
Αιγινιακός 3 (1-1)
Βέροια 0 (0-4)

Η 3η αγωνιστική
13/12 Άρης-Βέροια
13/12 Αιγινιακός-Αστέρας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v