Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ηρακλής φύλαγε το... ρόπαλο για το Κύπελλο

Ο «γηραιός» πέτυχε μια ευρεία νίκη, τη πρώτη τη φετινή σεζόν και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Η «ελαφρά ταξιαρχία» θα τα παίξει όλα για όλα στην αυλαία με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη.

Ο Ηρακλής φύλαγε το... ρόπαλο για το Κύπελλο

Εντυπωσιακός ο Ηρακλής νίκησε με 3-0 τον πρωτοπόρο της Football League, Απόλλωνα Σμύρνης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν ο Γιάννης Πασάς, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ του Ηρακλή, ενώ το τρίτο σημειώθηκε από τον Κούρο (που αντικατέστησε τον Πασά).

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και έτσι στο 32' ο Αγγελόπουλος έκανε μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια, έβγαλε την κάθετη στον Πασά κι εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη.

Παρόμοια φάση, με ίδιο πρωταγωνιστή, αλλά δημιουργό τον Μοντέιρο στο δεύτερο γκολ του Ηρακλή στο 43'. Έξοχη κάθετη πάσα από τον Πορτογάλο, σουτ του Πασά και... 2-0.

Στο 72' αποβλήθηκε ο Κονέ και κάπου εκεί απλοποιήθηκαν τα πράγματα για τον Ηρακλή, ο οποίος απλά έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με ένα πολύ όμορφο γκολ του Κούρου, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (87').

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης (46' Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Πασάς (86' Κούρος), Μοντέιρο, Λάμπρου, Περόνε (73' Λουκίνας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Κύργιας, Δεληζήσης, Πάνου, Κάσσος (46' Διαμαντόπουλος), Ρομάνο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης (77' Καλλέργης), Βαλεριάνος, Τσιάρας (65' Τζάνης), Κονέ.

3ος όμιλος

Ηρακλής 4 (3-0)
Απόλλων Σμύρνης 3 (1-3)
Παναθηναϊκός 1 (0-0)
ΟΦΗ 0 (0-1)

1η αγωνιστική

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 1-0
Παναθηναϊκός – Ηρακλής 0-0

2η αγωνιστική

Ηρακλής – Απόλλων Σμύρνης 3-0
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

3η αγωνιστική

ΟΦΗ-Ηρακλής (13/12)
Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (13/12)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v