Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Παναθηναϊκός «πνίγηκε» στο Ηράκλειο (2-1)

Ο ΟΦΗ ανέτρεψε το γκολ του Μπεργκ και με τέρματα των Χαντί και Όκμποε πήρε μια σπουδαία νίκη. Eάν στην αυλαία οι Κρητικοί έρθουν ισόπαλοι με τον Ηρακλή το «τριφύλλι» μένει εκτός Κυπέλλου!

Ο Παναθηναϊκός «πνίγηκε» στο Ηράκλειο (2-1)

Οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ της Football League (2-1) και πλέον κινδυνεύει να μείνει και εκτός Κυπέλλου.

Διότι πλέον θέλει πάση θυσία τη νίκη στην αυλαία των ομίλων με τον πρωτοπόρο της Football League, Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και θέλει συνδιασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί! Διότι με "Χ" ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ηρακλή μένει εκτός...

Οι "πράσινοι" για μία ακόμη φορά ήταν επιπόλαιοι. Μπήκαν δυνατά, έκαναν ευκαιρίες, είχαν ένα δοκάρι, πέτυχαν και ένα γκολ και στη συνέχεια περίμεναν να... τελειώσει το ματς.

Έτσι ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την... ύπνωση των "πρασίνων" και σ' ένα τεράστιο λάθος του Κουλιμπαλί και πέναλτι του Κοτσόλη (ανέτρεψε τον Βουό), ο Χαντί έφερε το ματς στα ίσα! Στα τελευταία λεπτά οι "πράσινοι" πάλεψαν για το 2ο γκολ, αλλά ήταν πια πολύ αργά.

Αντ' αυτού είδαν τον Όκμποε να τους πληγώνει για 2η φορά, βλέποντας και τη διοργάνωση του Κυπέλλου να τους φεύγει μέσα από τα χέρια!

Ο Παναθηναϊκός απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Κουλιμπαλί βρήκε τον Μπεργκ, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σίδερο! Το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ. Δύο λεπτά αργότερα από ένα «τυφλό» γέμισμα του Κουτρουμπή, ο Μπεργκ βρέθηκε τετ α τετ με τον Δαύκου, με τον Σουηδό να μην καταφέρνει και πάλι να τον νικήσει.

Η τρίτη ευκαιρία ήταν και η φαρμακερή για τον Παναθηναϊκό, όταν μετά από διαδοχικές βουρκομαχίες, ο Ιμπάρμπο βρήκε τον Μπεργκ, ο οποίος άνετα πλάσαρε τον Δαύκο για το 0-1.

Στο 69′ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι. Από λανθασμένο γύρισμα του Κουλιμπαλί, ο Βουό πρόλαβε τον Κοτσώλη, ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και ο Παπαδόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Χαντί ισοφάρισε με ψύχραιμο πλασέ.

Στο 84′ σε μια αντεπίθεση ο Βουό, έβγαλε μια μπαλιά στην πλάτη της πράσινης άμυνας και ο Όγκμποε πέρασε και τον Κοτσώλη και έγραψε το 2-1!

ΟΦΗ: Δαύκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (86′ Κιάσσος), Όστοιτς, Βουό, Αμπιντέλ, Μίκτς, Μπουρσέλης (65′ Όκμποε), Κομεσίδης, Αντούκορ και Βαλλιάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσώλης, Ρέις (73′ Ρινάλντι), Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Γουακάσο (77′ Βιγιαφάνιες), Εμποκού, Ιμπάρμπο (57′ Xουλτ), Μπεργκ.

3ος όμιλος
Ηρακλής 4 (3-0)
Απόλλων Σμύρνης 3 (1-3)
ΟΦΗ 3 (2-2)
Παναθηναϊκός 1 (1-2)

1η αγωνιστική
Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 1-0
Παναθηναϊκός – Ηρακλής 0-0
2η αγωνιστική
Ηρακλής – Απόλλων Σμύρνης 3-0
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-1
3η αγωνιστική
ΟΦΗ-Ηρακλής (13/12)
Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (13/12)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v