«Πάγωσαν» οι ρήτρες, τα βρήκαν Super League – NOVA

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Euro2day.gr για το θετικό κλίμα στις σχέσεις της Λίγκας με το συνδρομητικό κανάλι, κάτι που προέκυψε και από τη σημερινή συνεδρίαση.

«Πάγωσαν» οι ρήτρες, τα βρήκαν Super League – NOVA

Σε ήρεμα νερά οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ Super League και NOVA με αφορμή την επιβολή ρητρών εξαιτίας των αναβολών των πρώτων αγωνιστικών.

Η διοργανώτρια αρχή ενημερώθηκε από το συνδρομητικό κανάλι στη σημερινή της συνεδρίαση πως για την ώρα θα «παγώσει» το θέμα της επιβολής ρητρών για την 1η και 2η αγωνιστική ύψους 2,8 εκατ. ευρω και θα γίνει συζήτηση από το Νέο Έτος.

Παράλληλα διευκρινίστηκε πως η NOVA θα δώσει τμηματικά χρήματα στις ΠΑΕ που αφορούν τη δόση Νοεμβρίου.

Σε ότι αφορά την αναβολή της 11ης αγωνιστικής δεν υπήρξε θέμα επιβολής ρητρών από τη NOVA, οπότε δεν συζητήθηκε, όπως άλλωστε και η πρόταση για απαγόρευση των τηλεοπτικών συνεργείων της NOVA στα γήπεδα ώστε να μην μεταδοθούν οι αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Επιπλέον αποφασίστηκε η 11η αγωνιστική που αναβλήθηκε να διεξαχθεί στις 14-16 Ιανουαρίου, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v