Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξάνθη και Λεβαδειακός έκαναν βήμα πρόκρισης

Μετά από εννέα μήνες η Ξάνθη νίκησε στην έδρα της την Καλλονή (3-1) και θα παίξουν για δύο αποτελέσματα τη 3η αγωνιστική στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ξάνθη και Λεβαδειακός έκαναν βήμα πρόκρισης

Η Ξάνθη νίκησε με 3-1 την Καλλονή για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου. Μόλις στο 3ο λεπτό οι ακρίτες προηγήθηκαν όταν σε γύρισμα του Νέτο ο Ράνος έκανε το 1-0. Η Ξάνθη πήρε τα πάνω της και πέτυχε το 2-0 στο 24΄με τον Λάζιτς μετά από σέντρα του Λουσέρο. Με γκολ από τα...αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος όταν μετά από μπαλιά του Λουσέρο ο Νιέτο «κρέμασε» τον Μανιάτη για το 3-0 στο 47΄ .

Η Ξάνθη στη συνέχεια χαλάρωσε και οι Μυτιληνιοί βρήκαν ευκαιρία να μειώσουν σε 3-1 στο 69΄ στην δεύτερη τελική τους στο ματς με μακρινό σουτ του Φράγκου.

ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου (80΄Τριάδης), Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο (64΄Σβάρνας), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (59΄Λ.Ορφανίδης), Νιέτο, Π. Oρφανίδης, Λισγάρας.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (50΄Λιταίνας), Τζελίδης, Ρεπετσάς, Ντάλλας (80΄Γιουκαρής), Μπουρντουζάν, Λαμπράκης, Γιώργου (64΄ Σάββας), Ποζατζίδης, Φράγκος.

4oς όμιλος

ΠΑΣ Γιάννινα 6
Ξάνθη 3
Αγροτικός Αστέρας 3
Καλλονή 0
3η αγωνιστική (13/12/2016)
Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-1

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε πανεύκολα με σκορ 3-1 και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Κισσαμικό.

Οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4' ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Παππά. Μάλιστα, εννέα λεπτά αργότερα έκαναν και το 2-0. Ο Ουόν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το πρώτο ημίχρονο επεφύλασσε ακόμα ένα γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Γιακουμάκη να γράφει με κεφαλιά το 3-0.

Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο 45λεπτο και μείωσε με τον Κάκκο στο 66'.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μοσχονάς, Ζεζίνιο, Μάντζιος (60' Σένκα), Βασιλείου (73' Καψάσκης), Μάγκας, Γιακουμάκης, Τόπι, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν (61' Μιλιάζες), Παππάς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Nτουπρέ, Καψάλης, Τσελεπίδης (46' Στέβιτς), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Φουσού, Παναγιωτίδης (69' Μαφουτά), Τσιμίκας (57' Χατζηδημητρίου), Τσούτσης, Κάκκο, Κανούλας.

8ος όμιλος

Λεβαδειακός 4
Κισσαμικός 3*
Πανιώνιος 1*
Πανσερραϊκός 0
* Κισσαμικός και Πανιώνιος έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.
3η αγωνιστική (13/12)
Κισσαμικός-Λεβαδειακός
Πανσερραϊκός-Πανιώνιος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v