Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη και πρωτιά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Οι Πειραιώτες εάν πάρουν το τρίποντο θα προσπεράσουν την κυπριακή ομάδα και θα κάνουν πιο βατό το έργο τους στη φάση των «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη και πρωτιά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
Από την Κύπρο περνάει η πρωτιά για τον Ολυμπιακό στην αποψινή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ (20.00, Cosmote Sport 2), αφού οι «ερυθρόλευκοι» μόνο με το τρίποντο θα προσπεράσουν τον σημερινό τους αντίπαλο.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει τους Καρντόσο, Ομάρ, Ρέτσο και Μιλιβόγεβιτς που έμειναν εκτός αποστολής. Έτσι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Καμπιάσο (ή Ρομαό) με τον Μάρτινς, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ελιουνούσι. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Μανθάτης, Νικολάου, Σκαφίδας και Τσιμίκας.

Από την πλευρά του, ο Κρίστιανσεν αναμένεται να παρατάξει τους εξής: Βάτερμαν, Μιλάνοφ ή Σέρτζιο, Μοράις, Μερκής, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς, Βινίσιους, Εφραίμ, Αλωνεύτης, Μπερτόλιο και Σωτηρίου.

2ος Όμιλος

ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός (20:00)
Γιούνγκ Μπόις-Αστάνα (20:00)

Βαθμολογία

1. ΑΠΟΕΛ 9 (6-6)
2. Ολυμπιακός 8 (7-4)
3. Γιούνγκ Μπόις 5 (4-4)
4. FK Αστάνα 5 (5-8)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v