Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη κόντρα στη Θέλτα

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά από δώδεκα παιχνίδια στην Ευρώπη (τρεις σεζόν) και συγχρόνως να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία της UEFA.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη κόντρα στη Θέλτα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος για το αποψινό ματς με τη Θέλτα στη Λεωφόρο (22:05, Cosmote TV 2), αφού η πρόκριση έχει χαθεί, αλλά θέλει τη νίκη τόσο για λόγους γοήτρου όσο και για να βελτιώσει τη θέση του στο ranking της UEFA.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής τον Μπεργκ για να πάρει «ανάσες», τον ανέτοιμο Λεντέσμα και τον τραυματία Σάμπα, ενώ δεν είναι δηλωμένοι στη σχετική λίστα οι Ρέις, Τελάντερ, Μπουμάλ, Οδυσσέας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Ο Εβρίτης τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μέστο, Κουτρουμπή, Ιβανόφ και Χουχούμη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Ζέκα και Γουακάσο, με τους Εμποκού και Βιγιαφάνιες στα πλάγια. Ο Ιμπάρμπο θα πίσω από τον Λέτο ή τον Ρινάλντι.

Ο Εντουάρντο Μπερίσο αναμένεται να ξεκινήσει τους φιλοξενούμενους με τους Ρούμπεν Μπλάνκο, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι, Μαρσέλο Ντίαζ, Τούκου Ερνάντεζ, Βας, Ορεγιάνα, Μπονγκόντια και Γκουιντέτι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v