Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «Α» για την QIC η AM Best

Η Qatar Insurance Company, μαζί με τις θυγατρικές της, παρέχει ασφαλιστικές, αντασφαλιστικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες real estate και χρηματοοικονομικών συμβουλών.

Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «Α» για την QIC η AM Best
Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση Α (άριστη) για την Qatar Insurance Company (QIC) η AM Best, καθώς και τις βασικές θυγατρικές της, QIC International LLC (QICI) και Qatar Re. Το outlook των αξιολογήσεων παραμένει "σταθερό".

Η αξιολόγηση της Qatar Insurance Company αποτυπώνει την πολύ ισχυρή κεφαλαιοποίηση (σταθμισμένου κινδύνου) της εταιρείας, τις εύρωστες επιδόσεις της και την διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, επισημαίνεται ότι οι αξιολογήσεις για τις QICI και Qatar Re, αποτυπώνουν τη σημασία τους για την στρατηγική του ομίλου, καθώς και το ισχυρό επίπεδο της χρηματοπιστωτικής στήριξης που παρέχει η QIC.

Υπενθυμίζεται ότι η Qatar Insurance Company, μαζί με τις θυγατρικές της, παρέχει ασφαλιστικές, αντασφαλιστικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες real estate και χρηματοοικονομικών συμβουλών.

Έχει αναπτύξει δραστηριότητες στο Κράτος του Κατάρ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Σουλτανάτο του Ομάν, στο Κράτος του Κουβέιτ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελβετία, στις Βερμούδες, στη Σιγκαπούρη, στην Μαλαισία και στη Μάλτα.

Στην Ευρώπη, δραστηριοποιείται μέσω της Qatar Insurance Company Europe LRD (QEL), η οποία με τη σειρά της έχει εκπροσώπηση στην Ελλάδα μέσω της QBrokers και της Nequs.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v