Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η μαρτυρία του ποδοσφαιριστή της Σαπεκοένσε για την αεροπορική τραγωδία

Ο Τζάκσον Φόλμαν ένας από τους διασωθέντες της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία που ξεκλήρισε τη βραζιλιάνικη ομάδα μίλησε για τις δραματικές στιγμές που το αεροπλάνο «έσβησε».

Η μαρτυρία του ποδοσφαιριστή της Σαπεκοένσε για την αεροπορική τραγωδία

Ο ποδοσφαιριστής της Σαπεκοένσε, Τζάκσον Φόλμαν, ένας από τους έξι ανθρώπους που σώθηκαν από την αεροπορική τραγωδία, έζησε τα τραγικά λεπτά που οδήγησαν στο θάνατο 71 επιβάτες και μίλησε για τα όσα έγιναν στον αέρα.

Ο Φόλμαν ανέφερε πως δεν θυμάται τη στιγμή που το αεροπλάνο συνετρίβη, διότι είχε λιποθυμήσει, αλλά έφερε στη μνήμη του, τη στιγμή που το αεροπλάνο απενεργοποιήθηκε.

«Θυμάμαι όταν το αεροπλάνο απενεργοποιήθηκε, όταν τα φώτα έσβησαν. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Στην πραγματικότητα, το αεροπλάνο δεν έπεφτε, άρχισε να… γλιστρά σιγά σιγά.

Δεν θυμάμαι τη στιγμή της συντριβής γιατί λιποθύμησα. Συνέβη τόσο γρήγορα. Ξύπνησα πριν έρθουν τα ασθενοφόρα. Άνοιξα τα μάτια μου, ήταν πολύ σκοτεινά και είχε πολύ κρύο. Έτρεμα. Φώναξα ‘βοήθεια! Δεν θέλω να πεθάνω’.

Κάποιοι από τους φίλους μου, που ήταν ακόμη ζωντανοί επίσης φώναζαν. Μετά άκουσα τα ασθενοφόρα».
Τέλος, ο Φόλμαν αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια: «Πρόκειται να παντρευτώ. Θέλω να επιστρέψω σε μια φυσιολογική ζωή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v