Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποδοσφαιρική ομάδα με πρόσφυγες δημιούργησε ο Αντώνης Nικοπολίδης

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας βοήθησε στη δημιουργία μια ομάδας με πρόσφυγες από Συρία, Υεμένη, Ιράκ και Αφγανιστάν, με την οποία «κατεβαίνει» σε ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα.

Ποδοσφαιρική ομάδα με πρόσφυγες δημιούργησε ο Αντώνης Nικοπολίδης

Σε μια κίνηση που αναδεικνύει τον χαρακτήρα και τις ευαισθησίες του Αντώνη Νικοπολίδη αποκάλυψε το Associated Press. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έχει δημιουργήσει μία ομάδα την οποία ονομάζει "Ελπίδα" και αποτελείται αποκλειστικά από πρόσφυγες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή του Σκαραμαγκά, στον καταυλισμό που έχει διαμορφωθεί.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προέρχονται από τη Συρία, την Υεμένη, το Ιράκ και το Αφγανιστάν και αγωνίζονται κάθε Κυριακή σε Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στο Associated Press για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

«Βοηθάμε τους ανθρώπους σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Έχουν έρθει ως πρόσφυγες στη χώρα μας και προσπαθούμε να τους δώσουμε ορισμένες ώρες χαράς. Είναι χαρά μου το να βοηθάω. Το σημαντικότερο είναι ότι το απολαμβάνουν. Έχουμε δημιουργήσει μία παρέα, με δεσμούς φιλίας. Είμαστε μία οικογένεια», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v