Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άλωσε την Άγκυρα ο Ολυμπιακός, 0-3 την Οσμανλισπόρ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποδείχθηκε άξιος διάδοξος του «Κινέζου» Μπράουν Ιντέγε, αφού πέτυχε δύο γκολ στη ρεβάνς με τη τουρκική ομάδα και έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους». Το άλλο γκολ ο Ελιονούσι.

Άλωσε την Άγκυρα ο Ολυμπιακός, 0-3 την Οσμανλισπόρ

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Οσμανλισπόρ, ενώ σε συνδιασμό με την πώληση του Μπράουν Ιντέγε στην Κίνα, δημιουργούσε αρκετές αμφιβολίες για την τύχη που θα είχαν οι «ερυθρόλευκοι». Ωστόσο μ’ έναν εντυπωσιακό Καρίμ Ανσαριφάρντ οι Πειραιώτες πέτυχαν μια μεγάλη νίκη με 3-0 στην Άγκυρα και πήραν φυσικά την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Ο Ιρανός πέτυχε δύο γκολ, ενώ το άλλο το πέτυχε ο Ελιονούσι.

Ήταν το 47ο λεπτό, όταν και μετά από κόρνερ του Σεμπά και πρώτη κεφαλιά του Μποτία, ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά την έσπρωξε στα δίκτυα για το 0-1. Στο 70’ ο Ολυμπιακός βγήκε στην κόντρα, ο Ανδρούτσος χόρεψε τον Προχάτσκα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την σέντρα για το κεφάλι του Ελιουνούσι, με τον Νορβηγό να πετυχαίνει το 0-2… τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση.

Οι Πειραιώτες έψαξαν και ένα τρίτο τέρμα και τα κατάφεραν στο 87’, όταν και ο Ιρανός πήρε το ριμπάουντ, από αρχική επέμβαση του Καρτσεμάρσκας σε σουτ του Σεμπά και με το κεφάλι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 0-3.

Οσμανλίσπορ (Μουσταφά Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς, Τσουρούκσου, Προχάτσκα, Πίντο (66’ Μοχάμεντ), Εντιαγέ, Τσαγκιράν (74’ Προυβέν), Μπιφουμά, Μάιερ, Ρεγκατέν (75’ Ντελαάρς), Γουεμπό.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Ρέτσος, Μάρτινς (66’ Ανδρούτσος), Ελιουνούσι (81’ Μανθάτης), Φορτούνης (85’ Ρομαό), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v