Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον τελικό ο Ολυμπιακός, κέρδισε 82-78 την ΤΣΣΚΑ!

Ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο στο τέλος έδειξε χαρακτήρα και με σερί τριπόντων από Σπανούλη, Αγραβάνη και Παπανικολάου κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ.

Στον τελικό ο Ολυμπιακός, κέρδισε 82-78 την ΤΣΣΚΑ!

Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 82-78 της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο στο τέλος έδειξε χαρακτήρα και έκανε την ανατροπή με σερί τριπόντων από Σπανούλη, Αγραβάνη και Παπανικολάου κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ. 

Πλέον περιμένει τον αγώνα Φενέρμπαχτσέ - Ρεάλ Μαδρίτης αργότερα το βράδι για να μάθει τον αντίπαλό του για τη διεκδίκηση του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του. 

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 40-33, 64-60, 78-82.

Συγχαρητήρια από Κυριάκο Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την πρόκρισή της στον τελικό του φαίναλ φορ έδωσε με ανάρτηση στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μπράβο στο Θρύλο μας!! Μεγάλη ψυχή!! #weareolympiacos» έγραψε ο πρόεδρος της Ν.Δ. με τη λήξη του ημιτελικού που βρήκε τον Ολυμπιακό να κερδίζει την ΤΣΣΚΑ 78-82 και να περνά στον μεγάλο τελικό.

 

Συγχαρητήρια και από τον Βασίλη Λεβέντη

Τα συγχαρητήριά του έστειλε με μήνυμά του, ο Βασίλης Λεβέντης για την νίκη του Ολυμπιακού και την πρόκρισή του στον τελικό του Final Four.

"Η σημερινή πρόκριση του Ολυμπιακού στο τελικό του Final Four αποτελεί μια μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα. Εύχομαι ολόψυχα η επιτυχία να ολοκληρωθεί στο μεγάλο τελικό" δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v