Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, από τις 5 Δεκεμβρίου και έως τα μέσα Φεβρουαρίου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με στόχο τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των συστημάτων διαχείρισης κυκλοφορίας των τοπικών σηράγγων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά το ανωτέρω διάστημα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, θα σημειώνεται εναλλάξ και εκ περιτροπής αποκλεισμός, είτε της αριστερής, είτε της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v