Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης για να περάσει αυτόφωρο

Η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου, που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών.

Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης για να περάσει αυτόφωρο

Δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού. H συγκεκριμένη πράξη φέρεται να συνδέεται με την εισβολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τερέν της Τούμπας, ύστερα από την ακύρωση του γκολ που πέτυχε η ομάδα του στην εκπνοή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Κατόπιν τούτου, ο επιχειρηματίας αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου, που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωτο λήγει σήμερα το βράδυ.

Διακοπή του πρωταθλήματος και… Grexit εξετάζει η κυβέρνηση

Διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και… Grexit εξετάζει μεταξύ άλλων η κυβέρνηση, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του real.gr.

Ο πρωθυπουργός είχε συνεχή επικοινωνία τις μεταμεσονύκτιες ώρες με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, εκφράζοντας την οργή του για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι και ζητώντας να ληφθούν τα πλέον σκληρά και ριζικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται από το πρωί σήμερα να έχει συνομιλίες με τα υψηλότερα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ, για τις οριστικές αποφάσεις που θα ληφθούν και οι οποίες εάν καταστεί δυνατόν, θα ανακοινωθούν ακόμα και σήμερα.

Η δήλωση Βασιλειάδη

Τις πρώτες πρωινές ώρες άλλωστε ο υφυπουργός Αθλητισμού προϊδέασε με τη δήλωσή του: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μάς γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος, μετά από χρόνια, είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από τον στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v