Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στέλεχος Ρουβίκωνα: «Φέτος θα εκτέθουν υπουργεία. Χωνέψτε το»

"Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία", γράφει σε ανάρτησή του ιδρυτικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Στέλεχος Ρουβίκωνα: «Φέτος θα εκτέθουν υπουργεία. Χωνέψτε το»

Νέες απειλές για «παρεμβάσεις» που «θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία» εκτόξευσε ιδρυτικό στέλεχος του Ρουβίκωνα λίγη ώρα μετά την εισβολή μελών της ομάδας στην πρεσβεία της Αυστρίας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οπως μεταδίδει ο Σκάϊ, στην ανάρτησή του το ιδρυτικό στέλεχος του Ρουβίκωνα κομπάζει για τις τελευταίες ενέργειες της ομάδας παραθέτοντας τα χτυπήματα που έκανε από τον Ιούλιο και τις αρχές του Αυγούστου και τονίζοντας ότι όλες αυτές έγιναν «χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή».

«Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛΑΣ απο τον Ρουβίκωνα» σημειώνει το ηγετικό στέλεχος της ομάδας και απειλεί: «Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ».


Όπως αναφέρει σε άλλη του ανάρτηση του στο Facebook:« Εισβολή του Ρουβίκωνα μέσα στην πρεσβεία της Αυστρίας (για την ψήφιση του 12ωρου) πρίν απο λίγο.Η πρεσβεία βρίσκεται λίγα μέτρα απο την κλούβα που φυλάει το μέγαρο μαξίμου. Η σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΕ ».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v