Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρασκευή ξεκινά το φετινό Money Show, δείτε το πρόγραμμα

Eλληνες και ξένοι ειδικοί θα παρουσιάσουν θέµατα σχετικά µε την ελληνική αγορά. Οι εργασίες συμπληρώνονται από έκθεση B2B µε περίπτερα για προβολή των διαθέσιµων προϊόντων και υπηρεσιών.

Παρασκευή ξεκινά το φετινό Money Show, δείτε το πρόγραμμα

Το Money Show, με πορεία 31 ετών με επιτυχημένες διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και φέτος διοργανώνεται για 32η χρονιά από 19 έως 21/4 στη Αθήνα, στο Ξενοδοχεiο Athens Marriott - Λ. Συγγρού 385.

Τo Money Show περιλαµβάνει:

• πρόγραµµα από συνεδριακές εκδηλώσεις µε θεµατολογίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσµα των διαθέσιµων προϊόντων (Bιοµηχανία, Εµπόριο), υπηρεσιών, στον ιδιωτικό, δηµόσιο και κοινωνικό τοµέα. Κεντρική η Χρηµατοοικονοµική και Επενδυτική θεµατική, ενώ θεµατικά φόρα καλύπτουν την ΔΗΜΟΣΙΑ ΗΓΕΣΙΑ, την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, τις ΝΕΟΦΥΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ, την ΤΕΧΝΗ, τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, την ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΕΡΕΥΝΑ, την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, την ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ/ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ, την ΥΓΕΙΑ, τις ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ. καθώς και

έκθεση B2B µε περίπτερα για προβολή των διαθέσιµων προϊόντων και υπηρεσιών.

Στη διάρκεια του Forum Eλληνες κυρίως και ξένοι ειδικοί του χώρου, θα παρουσιάσουν θέµατα σχετικά µε την ελληνική αγορά.

Η έκθεση, η οποία θα συμπληρώνει το forum, καλύπτοντας και ανάγκες του, θα έχει στόχο:

  • Να παράσχει τη δυνατότητα προβολής προϊόντων/υπηρεσιών µε target group το καταναλωτικό και επενδυτικό κοινό, τους Έλληνες ενεργούς πολίτες, τις εταιρείες του χώρου αλλά και τα στελέχη της αγοράς αλλά και κεφαλαίου και χρήµατος συνολικά της Ελλάδας.
  • Να παράσχει τη δυνατότητα παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών σε κατάλληλο περιβάλλον.
  • Να παράσχει τη δυνατότητα στους συµµετέχοντες εκθέτες Β2Β να γνωρίσουν τους ανταγωνιστές τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους ή να συνεργαστούν σε διάφορα επίπεδα.
  • Να παράσχει τη δυνατότητα σε όλες τις εταιρείες ή οργανισμούς µε κοινό target group να προβάλλονται δυναµικά.


* Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v