Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απεργιακές συγκεντρώσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Τετάρτη

Τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας στο κέντρο της πρωτεύουσας θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση. Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν.

Απεργιακές συγκεντρώσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Τετάρτη

Στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου, η τροχαία ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα λόγω των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας θα ληφθούν έκτακτα μέτρα αύριο (17 Απριλίου 2024) από τις 09:30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, αναφέρει η ανακοίνωση, να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v