Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλη πυρκαγιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, από τα Χανιά και τις Βρύσες, βρίσκεται στην περιοχή, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι απειλούνται σπίτια. Μήνυμα 112 για την εκκένωση του οικισμού.

Μεγάλη πυρκαγιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, σε περιοχή του Ναυστάθμου Κρήτης στη Σούδα, στο ύψος της Εθνικής οδού. Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, από τα Χανιά και τις Βρύσες, βρίσκεται στην περιοχή, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι απειλούνται σπίτια. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 19 οχήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκκενώθηκε προληπτικά ο παιδικός σταθμός και το σχολείο του Ναυστάθμου, ενώ γίνεται εκκένωση και του Ναυτικού Νοσοκομείου και της Λέσχης Αξιωματικών και Υπαξιωματικών. Το μέτωπο, που είναι μεγάλο βρίσκεται κοντά στον οικισμό του Ναύσταθμου Κρήτης στη Σούδα.

Πριν από λίγη ώρα εστάλη στους κατοίκους της περιοχής μήνυμα 112, προκειμένου να απομακρυνθούν από την περιοχή τους. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Εάν βρίσκεστε στον οικισμό Ναύσταθμο απομακρυνθείτε από την περιοχή. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v