Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτό το Πάσχα, με το Go For More κερδίζετε περισσότερα!

Η Εθνική Τράπεζα βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More ως και τις 4 Μαΐου

Αυτό το Πάσχα, με το Go For More κερδίζετε περισσότερα!

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές του Πάσχα, αναζητούμε τα καλύτερα προϊόντα για το πασχαλινό μας τραπέζι και τα πιο ποιοτικά δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στο πλαίσιο αυτό η Εθνική Τράπεζα βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More ως και τις 4 Μαΐου.

Για τους νονούς που αναζητούν τις καλύτερες λαμπάδες και παιχνίδια για τα βαφτιστήρια τους τα παιχνιδάδικα Μουστάκας, προσφέρουν μια σειρά από επιλογές. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Μουστάκας ή το moustakastoys.gr και κερδίστε με κάθε σας αγορά με πιστωτικές κάρτες της Eθνικής Τράπεζας 10% της αξίας της, σε Go For More πόντους.

Ακόμη στα Hondos Center ή στο hondoscenter.com, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες της Eθνικής Τράπεζας και να κερδίσουν το 10% της αξίας των συναλλαγών τους σε Go For More πόντους.

Για τους λάτρεις των σπορ που πραγματοποιούν αγορές αθλητικών ειδών  και αξεσουάρ στα καταστήματα Intersport ή το www.intersport.gr, επωφελούνται με κέρδος 10% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικών καρτών της Eθνικής Τράπεζας.

Επίσης σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων EΛΙΝ χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Tράπεζας οι οδηγοί μπορούν να κερδίσουν το 5% της αξίας των συναλλαγών τους σε Go For More πόντους, αλαφρύνοντας το κόστος των πασχαλινών εξορμήσεων.

Από την άλλη για όσους πρόκειται να κάνουν μεγαλύτερα ταξίδια χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες της Εθνικής για αγορά εισιτηρίου της ΑEGEAN και της Olympic Air, και πρόσθετων υπηρεσιών, όπως επιλογή θέσης, fast track και αποσκευές, επωφελούνται με 5% της αξίας των συναλλαγών τους σε Go For More πόντους.

Φυσικά, το Go For More έχει προβλέψει και για το Πασχαλινό τραπέζι, το οποίο γίνεται ακόμα πιο λαχταριστό με προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης! Με κάθε αγορά έως τις 4 Μαΐου στα σούπερ μάρκετ Μασούτης ή το masoutis.gr μπορεί να κερδίσετε το 5% της αξίας των πασχαλινών αγορών σε Go For More πόντους, με χρήση πιστωτικών καρτών της Eθνικής Τράπεζας.

Απολαύστε εκπληκτικές πασχαλινές στιγμές, με το Go For More!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v