Επετειακή εκδήλωση για το ΓΕΜΗ από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

Το event θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου, με αφορμή την συμπλήρωση 13 ετών από την πρώτη σύσταση ελληνικής επιχείρησης, μέσω της Υπηρεσίας Μίας Στάσης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Αναλυτικά το προσωρινό πρόγραμμα.

Επετειακή εκδήλωση για το ΓΕΜΗ από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, διοργανώνει την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 10π.μ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στο Divani Caravel, την επετειακή εκδήλωση για το Γ.Ε.ΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) με αφορμή την συμπλήρωση 13 ετών από την πρώτη σύσταση ελληνικής επιχείρησης, μέσω της Υπηρεσίας Μίας Στάσης στο Γ.Ε.ΜΗ, πράξη που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το γεγονός, αποτέλεσε την απαρχή μιας ευρύτατης και ορατής αλλαγής στο πεδίο της απλοποίησης των διαδικασιών του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη χώρα μας.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και όλη η επιμελητηριακή κοινότητα, έχουν συμβάλλει καθοριστικά, στην θεσμοθέτηση και λειτουργία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.

Η άμεση υιοθέτηση των διαδικασιών και η απόλυτη εναρμόνιση με το νομοθετικό πλαίσιο, έφεραν την αναβάθμιση και μετεξέλιξη των Επιμελητηρίων, σε ουσιαστικές και αποτελεσματικές Υπηρεσίες Μίας Στάσης, διαρκούς πληροφόρησης και συμβουλευτικής, προς όλες τις επιχειρήσεις.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, αναδεικνύοντας την σημασία του Γ.Ε.ΜΗ, ως εργαλείο βελτίωσης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, στοχεύει, μέσω της εκδήλωσης, να μεταφέρει την εμπειρία του, να επισημάνει τις προκλήσεις και τις προοπτικές για το μέλλον, να προτείνει την περαιτέρω αναβάθμισή του και τους τρόπους περαιτέρω απλοποίησης των διαδικασιών, προς όφελος των επιχειρήσεων, με βάση τον οδηγό που δίνει σήμερα η ίδια η Πολιτεία, μέσω του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και της Διαλειτουργικότητας.

*Δείτε το προσωρινό πρόγραμμα της εκδήλωσης στην στήλη Συνοδευτικό Υλικό

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v