Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακοινώθηκε το νέο δ.σ. της Κεφαλαιαγοράς

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη διορίσθηκε το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Νέα πρόσωπα είναι οι δύο αντιπρόεδροι, ήτοι ο Γιάγκος Χαραλάμπους (αντιπρόεδρος της KPMG στην Ελλάδα) και ο Αναστάσιος Γαβριηλίδης (Δικηγόρος).

Ανακοινώθηκε το νέο δ.σ. της Κεφαλαιαγοράς
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη διορίσθηκε το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Νέα πρόσωπα στη σύνθεση της Κεφαλαιαγοράς είναι οι δύο αντιπρόεδροι, ήτοι ο Γιάγκος Χαραλάμπους (αντιπρόεδρος της KPMG στην Ελλάδα) και ο Αναστάσιος Γαβριηλίδης (Δικηγόρος).



Η πλήρης σύνθεση είναι η εξής:

1. Αλέξιος Πιλάβιος, Πρόεδρος

2. Γιάγκος Χαραλάμπους, Αντιπρόεδρος Α!

3. Αναστάσιος Γαβριηλίδης, Αντιπρόεδρος Β!

4. Ιωάννης Γούσιος, Μέλος, εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδος

5. Νικόλαος Παντελάκης, Μέλος, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών

6. Νικόλαος Τραυλός, Μέλος, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών

7. Χρήστος Γκόρτσος, Μέλος, εκπρόσωπος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών

8. Παναγιώτης Καβουρόπουλος, Μέλος, εκπρόσωπος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών

9.Παναγιώτης Αλεξάκης, Μέλος, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούν τη τριμελή Εκτελεστική Επιτροπή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η θητεία του Δ.Σ. είναι πενταετής.

Ο κ. Γιάγκος Χαραλάμπους είναι αντιπρόεδρος της Ελεγκτικής Εταιρίας KPMG στην Ελλάδα. Γεννήθηκε το 1939 στη Λεμεσό της Κύπρου και έχει εργαστεί 43 χρόνια σε διεθνείς λογιστικούς και ελεγκτικούς οίκους. Ο κ. Χαραλάμπους είναι μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος και μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Ηνωμένου Βασιλείου (ACCA).

O κ. Αναστάσιος Γαβριηλίδης είναι δικηγόρος με μεταπτυχιακούς τίτλους από το London School of Economics και τη νομική σχολή του Harvard. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1964 και εργάστηκε ως νομικός και οικονομικός σύμβουλος στο ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης, στην Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ενώ έως σήμερα ήταν εταίρος στο νομικό γραφείο Τσιμπανούλη & Συνεργάτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v