Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτώση με τράπεζες στο επίκεντρο αναμένουν οι ΑΧΕ

Πτωτική συνεδρίαση, τουλάχιστον στο ξεκίνημά της, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, με τον τραπεζικό κλάδο και ιδιαίτερα την Εθνική να βρίσκεται και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Πτώση με τράπεζες στο επίκεντρο αναμένουν οι ΑΧΕ
Πτωτική συνεδρίαση, τουλάχιστον στο ξεκίνημά της, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, με τον τραπεζικό κλάδο και ιδιαίτερα την Εθνική να βρίσκεται και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πιο αναλυτικά:

Το ενδεχόμενο μεγαλύτερων πιέσεων δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως ο τραπεζικός κλάδος γενικότερα και η Εθνική Τράπεζα ειδικότερα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο, με τον τραπεζικό κλάδο να παραμένει στο επίκεντρο.

Πιέσεων συνέχεια, τουλάχιστον κατά το ξεκίνημα της συνεδρίασης, αναμένει η Alpha Finance, η οποία εκτιμά πως ο τελικός τόνος της συνεδρίασης θα δοθεί από τις διεθνείς αγορές και τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με πτώση της τάξης του 4,6% στις 2.280 μονάδες, μετά την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου ύψους 1,25 δισ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 322 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v