Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

M.L: Ανεβάζει τον πήχη για ελληνικές τράπεζες

Νέες, υψηλότερες τιμές-στόχους για τις μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank, της Τράπεζας Πειραιώς και της Eurobank δίνει η Merrill Lynch σε έκθεσή της (17/6) για τον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο.

M.L: Ανεβάζει τον πήχη για ελληνικές τράπεζες
Νέες, υψηλότερες τιμές-στόχους για τις μετοχές των Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank δίνει η Merrill Lynch σε έκθεσή της (17/6) για τον ευρωπαϊκό κλάδο. 

Ο οίκος ανεβάζει την τιμή-στόχο για την Εθνική στα 22,4 από 19 ευρώ (neutral), για την Alpha Bank στα 8,9 από 6,8 ευρώ (underperform), για την Τράπεζα Πειραιώς στα 7,5 από 7 ευρώ (underperform) και για την Eurobank στα 8 ευρώ (underperform) από προηγούμενο στόχο στα 6,8 ευρώ.  

Στην έκθεσή της, η Merrill Lynch μετακυλίει το μοντέλο αποτίμησης των μετοχών κατά ένα έτος, από το 2009 στο 2010. Σημαντικότερη αλλαγή, ότι δεν περιλαμβάνει στο νέο μοντέλο, discount 15% λόγω περιορισμένης ορατότητας στα κέρδη, το οποίο επέβαλε στις προηγούμενες εκθέσεις της για τον κλάδο. 

Παράλληλα, σημειώνει ότι διατηρεί ουδέτερη στάση για τον κλάδο, επισημαίνοντας ότι είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν κάποιες ακόμη αρνητικές εκπλήξεις. 
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v